Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Yao, Zhengmin"'
Autor:
Huang, Chaoqun, Yin, Ruixue, Peng, Qingguo, Fu, Shuai, Zhang, Long, Teng, Peng, Yao, Zhengmin
Publikováno v:
In International Journal of Hydrogen Energy 11 November 2024 90:1162-1172
Publikováno v:
In Energy 1 March 2024 290
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 October 2017 233:204-215
Publikováno v:
Food Research International. 113:102-114
Although esters were important odorants in light aroma-type liquor, it was still puzzling that sensory interaction between esters made the odor quality of light aroma-type liquor outstanding. The aim of the paper was to investigate perceptual interac
Publikováno v:
Food chemistry. 233
The aroma profiles of five Chinese light aroma-type liquors were investigated in this study. Gas chromatography-olfactometry (GC-O) and GC-flame photometric detection (FPD) were employed to investigate aroma-active compounds. A total of 80 odorants w
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.