Zobrazeno 1 - 10
of 187
pro vyhledávání: '"Yao, Yunping"'
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering December 2024 382
Publikováno v:
Shipin yu jixie, Vol 40, Iss 1, Pp 11-16 (2024)
Objective: This study focused on the antioxidant synergistic mechanism between resveratrol and sesamol. Methods: The levels of free radicals and peroxide free radicals in sunflower seed oil were assessed using the 2,2-diphenyl-1-picrylhydrazyl (DPPH)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/729a918df8bc4afca69a5d3299e511a6
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 2, Pp 211-217 (2024)
In this study, the flavor characteristics and volatile compounds of cold-pressed flaxseed oil were analyzed using quantitative descriptive analysis, headspace solid phase microextraction and simultaneous distillation extraction coupled with gas chrom
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dcfa8c2deeab4d52966d6680950ba6f5
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2 June 2024 417
Publikováno v:
In Food Research International June 2024 186
Autor:
Zhang, Shuyu, Yao, Ruohan, Wang, Qifeng, Wang, Wenjun, Zhao, Shuoshuo, Wang, Hao, Zhu, Ling, Yao, Yunping, Zhao, Guozhong
Publikováno v:
In Food Bioscience June 2024 59
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Chemistry 30 October 2022 392
Publikováno v:
Critical Reviews in Food Science & Nutrition; 2024, Vol. 64 Issue 29, p10873-10884, 12p
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 February 2022 370