Zobrazeno 1 - 10
of 31
pro vyhledávání: '"Yao, Xianqi"'
Autor:
Shi, Haibo, Zhang, Mengxin, Liu, Xiao-Chen, Yao, Xianqi, Wang, Wei, Zheng, Jiabao, Tomasevic, Igor, Sun, Weizheng
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids August 2024 153
Autor:
Zhang, Huan, Wang, Huizhu, Chen, Qian, Cao, Yungang, Huang, Junrong, Li, Yuexin, Yao, Xianqi, Kong, Baohua
Publikováno v:
In Meat Science November 2024 217
Publikováno v:
In LWT 1 April 2024 197
Autor:
ZHAI Qingyan, HUO Shengnan, YAO Xianqi, ZHENG Shichao, WANG Jun, REN Yijie, SUN Xiaohui, DU Dongxu
Publikováno v:
Zhongguo shipin weisheng zazhi, Vol 35, Iss 3, Pp 360-366 (2023)
ObjectiveTo establish a rapid detection method for adulteration of fur animal-derived components in meat products.MethodsThree positive plasmids (fox, raccon dog and mink) for detection were constructed, and their specificity, sensitivity a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/35d4cac0ea5f4fc4a1252f472405a86d
Autor:
Zhang, Yanzeng, Zhao, Wenjun, Lu, Hui, Yan, Chengying, Yan, Qingguo, Yao, Xianqi, Wang, Wei, Kang, Dacheng, Liu, Yunguo
Publikováno v:
In LWT 1 August 2023 185
Publikováno v:
In Food Research International February 2023 164
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ma, Wenhui, Yang, Qi, Fan, Xin, Yao, Xianqi, Kuang, Jiwei, Min, Cong, Cao, Yungang, Huang, Junrong
Publikováno v:
In Food Chemistry: X 30 June 2022 14
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.