Zobrazeno 1 - 10
of 120
pro vyhledávání: '"Yao, Mingfei"'
Autor:
Qiu, Bo, Jing, Huijuan, Han, Shengyi, Zhang, Shuobo, Ba, Furong, Xu, Lvwan, Xie, Siyuan, Gao, Wang, Huang, Yilun, Xiao, Hang, McClements, David Julian, Berglund, Björn, Li, Lanjuan, Yao, Mingfei
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids September 2024 154
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Huang, Yilun1 (AUTHOR), Chen, Yunxiang2 (AUTHOR), Ma, Lingfei3 (AUTHOR), Guo, Honggang4 (AUTHOR), Chen, Hao2 (AUTHOR), Qiu, Bo5 (AUTHOR), Yao, Mingfei5 (AUTHOR), Huang, Weixin6 (AUTHOR), Zhu, Lian7 (AUTHOR) 2020000043@hmc.edu.cn
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Oct2024, Vol. 12 Issue 10, p7568-7580. 13p.
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 February 2022 370
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 February 2022 369
Autor:
Lu, Yanmeng, Han, Shengyi, Zhang, Shuobo, Wang, Kaicen, Lv, Longxian, McClements, David Julian, Xiao, Hang, Berglund, Björn, Yao, Mingfei, Li, Lanjuan
Publikováno v:
In Current Research in Food Science 2022 5:581-589
Publikováno v:
In Engineering May 2021 7(5):679-686
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yao, Mingfei, Li, Bo, Ye, Haowei, Huang, Wenhao, Luo, Qixia, Xiao, Hang, McClements, David Julian, Li, Lanjuan
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids October 2018 83:246-252