Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Yao, Huangbing"'
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 8, Pp 283-291 (2024)
Thawing is an important unit operation in the processing of frozen meat. Some of the major concerns for its application are thawing duration, temperature uniformity, juice loss, cooking loss, freshness, texture characteristics and taste changes. Good
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b1fefd3dc3224300a428abd1e3cd5d3e
Autor:
YAO Huangbing, JIN Yamei, ZHANG Lingtao, WU Shilin, ZHENG Zitao, WANG Ting, YANG Na, XU Xueming
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 6, Pp 306-316 (2024)
With the development of modern agricultural technology and the in-depth research of the biological effect of magnetic field, magnetic field technology has been widely used in various fields of agricultural science. Appropriate magnetic field conditio
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8570439376c04b27bda7eb276a92d222
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 October 2024 454
Publikováno v:
In Food Bioscience December 2023 56
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.