Zobrazeno 1 - 10
of 66
pro vyhledávání: '"Yang Tiankui"'
Autor:
Yang Tiankui, Zheng Yan
Publikováno v:
Oilseeds and fats, crops and lipids, Vol 23, Iss 6, p D603 (2016)
This paper attempts to present a full picture of current situation and future trends of Chinese oil crop production. The total oil crop production remained broadly constant during 2011–2014. The top three oil crops are soybean, peanut and rapeseed,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2419597ec23d4d6f91df838f04e6ffa2
Publikováno v:
In Chinese Journal of Chemical Engineering September 2014 22(9):1016-1020
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 December 2013 141(4):3317-3322
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Starch / Staerke; Mar2022, Vol. 74 Issue 3/4, p1-8, 8p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Chemistry 2003 80(4):473-481
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 67, Iss 4, Pp e168-e168 (2016)
Grasas y Aceites; Vol. 67 No. 4 (2016); e168
Grasas y Aceites; Vol. 67 Núm. 4 (2016); e168
Grasas y Aceites
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
Grasas y Aceites; Vol. 67 No. 4 (2016); e168
Grasas y Aceites; Vol. 67 Núm. 4 (2016); e168
Grasas y Aceites
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
Simple enzymatic methods were developed for the synthesis of lysolecithin, glycerolyzed lecithin and hydrolyzed lecithin. The products were characterized in terms of their acetone insoluble matter, hexane insoluble matter, moisture, phospholipid dist
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.