Zobrazeno 1 - 10
of 43
pro vyhledávání: '"Yang Suyeon"'
Publikováno v:
Nanophotonics, Vol 9, Iss 10, Pp 3295-3302 (2020)
Recent development in nanofabrication technology has enabled the fabrication of plasmonic nanoapertures that can provide strong field concentrations beyond the diffraction limit. Further utilization of plasmonic nanoaperture requires the broadband tu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0754f05ecf5341ad873e5c5fb6eb3878
Autor:
Yang, Suyeon, ten Klooster, Sten, Nguyen, Khoa A., Hennebelle, Marie, Berton-Carabin, Claire, Schroën, Karin, van Duynhoven, John P.M., Hohlbein, Johannes
Publikováno v:
In Food Research International July 2024 188
Autor:
Yang, Suyeon, Takeuchi, Machi, Joosten, Rick R.M., van Duynhoven, John P.M., Friedrich, Heiner, Hohlbein, Johannes
Publikováno v:
In Food Structure April 2024 40
Autor:
Yang, Suyeon, Takeuchi, Machi, Friedrich, Heiner, van Duynhoven, John P.M., Hohlbein, Johannes
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 February 2023 402
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yang, Suyeon, Park, Sangchan
Publikováno v:
In Energy Policy October 2020 145
Publikováno v:
Forests (19994907); Mar2024, Vol. 15 Issue 3, p566, 16p
Autor:
Yang, Suyeon, Takeuchi, Machi, Friedrich, Heiner, van Duynhoven, John P.M., Hohlbein, Johannes
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 May 2024 439
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
ten Klooster, Sten, Boerkamp, Vincent, Lazaridi, Eleni, Yang, Suyeon, Takeuchi, Machi, Berton-Carabin, Claire, Schroën, Karin, Janssen, Hans-Gerd, Friedrich, Heiner, Hohlbein, Johannes, van Duynhoven, John, Hennebelle, Marie
Publikováno v:
Lipid Oxidation in Food and Biological Systems ISBN: 9783030872212
Lipid Oxidation in Food and Biological Systems. Springer
Lipid Oxidation in Food and Biological Systems
Lipid Oxidation in Food and Biological Systems. Springer
Lipid Oxidation in Food and Biological Systems
Lipid oxidation is one of the main causes of degradation in food emulsions. It leads to the generation of off-flavors and a concomitant reduction in shelf-life of the food products. The multiscale complexity of lipid oxidation reactions in food emuls
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::14755bd2b21f78fc5fd0dc49208c4389
https://doi.org/10.1007/978-3-030-87222-9_1
https://doi.org/10.1007/978-3-030-87222-9_1