Zobrazeno 1 - 10
of 64
pro vyhledávání: '"Yang, Tajul A."'
Publikováno v:
In Food Control September 2021 127
Publikováno v:
In Journal of King Saud University - Science July 2018 30(3):316-323
Publikováno v:
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences, Vol 66, Iss 3, Pp 199-209 (2016)
The aim of this study was to develop a kinetic model to describe the texture and colour changes of chicken sausage during superheated steam cooking. Chicken sausages were cooked at temperature ranging from 150-200°C with treatment times ranging from
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/123c56a538044739a22155c2807e8e12
Autor:
Kohilavani, Zzaman, Wahidu, Febrianto, Noor Ariefandie, Zakariya, Nor Syafarah, Abdullah, Wan Nadiah Wan, Yang, Tajul Aris
Publikováno v:
In Food Control December 2013 34(2):607-612
Publikováno v:
Journal of Islamic Marketing, 2012, Vol. 3, Issue 3, pp. 244-254.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/17590831211259736
Autor:
Zzaman, Wahidu1,2, Yang, Tajul A.1
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Jun2014, Vol. 38 Issue 3, p1364-1370. 7p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Food Studies; Oct2019, Vol. 8, p81-92, 12p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.