Zobrazeno 1 - 10
of 38
pro vyhledávání: '"Yang, Shujin"'
Topology optimization of distribution and collection zones for flow field plate of large-scale PEMFC
Publikováno v:
In Fuel 15 February 2025 382 Part A
Publikováno v:
In International Journal of Hydrogen Energy 2 January 2024 50 Part C:1573-1583
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yang, Shujin
Egg yolk is typically made up of lipid, which comprises about 30% of the wet mass and 60% of the dry mass of the yolk. With a continuous increased demand in the egg industry, U.S. egg production is of great economic importance to the poultry industry
Externí odkaz:
http://rave.ohiolink.edu/etdc/view?acc_num=osu1332166889
Publikováno v:
BMC Infectious Diseases; 5/13/2024, Vol. 24 Issue 1, p1-13, 13p
Publikováno v:
In Journal of the Energy Institute April 2018 91(2):279-288
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Materials Science: Materials in Electronics; Jun2023, Vol. 34 Issue 16, p1-11, 11p