Zobrazeno 1 - 10
of 55
pro vyhledávání: '"Yang, Shuibing"'
Publikováno v:
In International Journal of Refrigeration November 2021 131:1010-1015
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yang, Shuibing1,2 (AUTHOR), Hu, Yaqin3 (AUTHOR), Takaki, Koichi4 (AUTHOR), Yuan, Chunhong5 (AUTHOR), Yu, Haixia1,2 (AUTHOR) oceanoffood@126.com
Publikováno v:
CyTA: Journal of Food. 2021, Vol. 19 Issue 1, p33-39. 7p.
Publikováno v:
International Journal of Refrigeration. 131:1010-1015
This study investigated the influence of water ice-glazing treatment on the quality attributes of frozen swimming crab by liquid nitrogen spray freezing during storage at -18 °C for 180 days, including water-holding capacity (WHC), thiobarbituric ac
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food & Function. 12:9947-9954
Medium-chain fatty acids (MCFAs) have been proven as an easy energy source and active ingredient to prevent obesity and other metabolic disorders. However, the inherent hydrophobic nature of MCFAs causes poor aqueous solubility and dissolution in the
Publikováno v:
CyTA-Journal of Food, Vol 19, Iss 1, Pp 33-39 (2021)
Effects of air thawing (AT), refrigerator thawing (RT), water immersing thawing (WIT), lotic water thawing (LWT), and microwave thawing (MT) on the quality of swimming crab by liquid nitrogen freezing were investigated. The highest thawing loss was r
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of the Science of Food and Agriculture. 98:1437-1443
BACKGROUND Glass transition temperature (Tg ) and food moisture content are closely related, especially in foods with a high moisture content, such as surimi products. In order to improve storage condition and maintain food quality, the influence of
Autor:
Li, Ti1 (AUTHOR), Yang, Shuibing1,2 (AUTHOR), Liu, Wei1 (AUTHOR), Liu, Chengmei1 (AUTHOR) liuwei@ncu.edu.cn, Liu, Weilin1 (AUTHOR), Zheng, Huijuan1 (AUTHOR), Zhou, Wei1 (AUTHOR), Tong, Guihong1 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. Jan2015, Vol. 18 Issue 1, p113-124. 12p.