Zobrazeno 1 - 10
of 39
pro vyhledávání: '"Yang, Ruqing"'
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 5, Pp 179-186 (2023)
In order to investigate the quality changes of Crassostrea gigas during cold storage at 0 and 4 ℃, the changes in the visual appearance of different tissues (adductor muscle, mantle, gills and visceral mass) during cold storage were observed. Sodiu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c4d6d091b3f046e283a343cc1eb6991b
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 1, Pp 239-245 (2023)
This study was conducted in order to explore the changes in muscle quality of sea bass during cold storage. The physiological and biochemical changes of fish meat during storage at 4 ℃ were evaluated in terms of its pH, total bacterial count, total
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e7fe8ee8528843bd8883598b100fd193
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Simulation Modelling Practice and Theory 2008 16(10):1606-1614
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.