Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Yang, Ruipu"'
Autor:
Xing, Xiaofan, Xiong, Yuankang, Yang, Ruipu, Wang, Rong, Wang, Weibing, Kan, Haidong, Lu, Tun, Li, Dongsheng, Cao, Junji, Peñuelas, Josep, Ciais, Philippe, Bauer, Nico, Boucher, Olivier, Balkanski, Yves, Hauglustaine, Didier, Brasseur, Guy, Morawska, Lidia, Janssens, Ivan A., Wang, Xiangrong, Sardans, Jordi, Wang, Yijing, Deng, Yifei, Wang, Lin, Chen, Jianmin, Tang, Xu, Zhang(张人禾), Renhe
Publikováno v:
Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America, 2021 Aug . 118(33), 1-11.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/27074794
Autor:
Wang, Rong, Xiong, Yuankang, Xing, Xiaofan, Yang, Ruipu, Li, Jiarong, Wang, Yijing, Cao, Junji, Balkanski, Yves, Peñuelas, Josep, Ciais, Philippe, Hauglustaine, Didier, Sardans, Jordi, Chen, Jianmin, Ma, Jianmin, Xu, Tang, Kan, Haidong, Zhang, Yan, Oda, Tomohiro, Morawska, Lidia, Zhang, Renhe, Tao, Shu
Publikováno v:
In The Innovation 25 November 2020 1(3)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
European Food Research & Technology; May2018, Vol. 244 Issue 5, p881-891, 11p
Publikováno v:
Radiation Physics and Chemistry. 47:317-320
A study of the effects of γ-radiation on garlic oil content in garlic bulbs and on the radiolysis of allyl trisulfide and disulfide was carried out. The content of garlic oil in fresh garlic bulbs treated by gamma ray keeps nearly constant when stor
Autor:
Wang, Rong, Xiong, Yuankang, Xing, Xiaofan, Yang, Ruipu, Li, Jiarong, Wang, Yijing, Cao, Junji, Balkanski, Yves, Peñuelas, Josep, Ciais, Philippe, Hauglustaine, Didier, Sardans, Jordi, Chen, Jianmin, Ma, Jianmin, Xu, Tang, Kan, Haidong, Zhang, Yan, Oda, Tomohiro, Morawska, Lidia, Zhang, Renhe, Tao, Shu
Publikováno v:
The Innovation; November 2020, Vol. 1 Issue: 3