Zobrazeno 1 - 10
of 191
pro vyhledávání: '"Yang, Hai‐ying"'
Publikováno v:
Liang you shipin ke-ji, Vol 32, Iss 2, Pp 65-73 (2024)
Lactic acid bacteria (LAB) plays an important role in the production of sourdough, and has a significant impact on its flavor and other qualities. In order to select LAB starter culture for specialty sourdough and develop differentiated sour dough br
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/15ed03b82b5e41b08f6917aa09fa7400
Autor:
YAO Qian-ru, YU Zhong-zhao, ZHANG De-peng, ZHANG Yi, DU Yu-meng, LI Hui, YANG Hai-ying, DU Yi-jun
Publikováno v:
Liang you shipin ke-ji, Vol 32, Iss 1, Pp 105-112 (2024)
In order to study the quality change of coffee malt premixed powder with the extension of storage period, the coffee malt premixed powder was stored at the environment where the temperature is 25 ℃ and 35 ℃, respectively, and the relative humidit
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/91d7629ef2e640f3b71ada2ed359bb20
Autor:
Wang Feng, Wang Yun, Wang Le, Xu Zhi-guo, Yang Hai-ying, Wu Shu-fang, Wei Zhen-yan, Chen Yi-zhu, Sun Quan, Fei Jing-xian
Publikováno v:
Frontiers in Public Health, Vol 11 (2023)
ObjectiveThis study analysed blood donation deferral trends, reasons and demographic/lifestyle characteristics among students in Huzhou City. The aim was to understand the health status of students and reduce the deferral rate.MethodsData on blood do
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2e7d7a2b32c14b3bbf65de0abad1d51e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Liang you shipin ke-ji, Vol 30, Iss 6, Pp 34-45 (2022)
Yeast plays an important role in fermented cereal products, especially fermented flour products, affecting the texture, aroma, appearance and nutrition of the products. In order to select grain microbial starter and improve the quality of fermented f
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4faeb114f27148e9b0acef7e2d4a06a8
Autor:
Dai, Jia-Meng, Mi, Qi-Li, Li, Xue-Mei, Gang, Du, Yang, Guang-Yu, Zhang, Jian-Duo, Wang, Jin, Li, Yin-Ke, Yang, Hai-Ying, Miao, Dong, Li, Zhen-Jie, Hu, Qiu-Fen
Publikováno v:
In Phytochemistry January 2023 205
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Liang you shipin ke-ji, Vol 29, Iss 4, Pp 170-180 (2021)
In order to study the dynamic law of the quality change in low temperature yogurts,yogurts were stored at temperatures of 4 ℃,15 ℃,25 ℃ and 30 ℃ respectively,and the changes in protein level,fat level,acidity level,particle size,color,texture
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b72bf6c235284b7eb7a4658971969e40
Autor:
LI Jing, TONG En-jie, LI Hui, QIANG Wan-li, YANG Hai-ying, GONG Xue, ZHANG Lian-hui, YAN Guo-zheng
Publikováno v:
Liang you shipin ke-ji, Vol 29, Iss 3, Pp 141-146 (2021)
In this paper, the nutritional composition, active ingredients, and digestibility of malt roots were measured and analyzed and compared with those of wheat bran.The results showed that the content of protein(34.3%) and dietary fiber (39.4%) in malt r
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b32a04dbe29443e1a3e082bb3c455f7e