Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Yang, Diaodiao"'
Publikováno v:
In Bioelectrochemistry June 2023 151
Publikováno v:
In Food Bioscience June 2022 47
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
ACM International Conference Proceeding Series; 11/23/2018, p127-130, 4p
Autor:
Yang D; State Key Laboratory of Food Science and Technology, School of Food Science and Technology, Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control, Jiangnan University, Wuxi, Jiangsu, China., Ye Y; State Key Laboratory of Food Science and Technology, School of Food Science and Technology, Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control, Jiangnan University, Wuxi, Jiangsu, China., Sun J; State Key Laboratory of Food Science and Technology, School of Food Science and Technology, Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control, Jiangnan University, Wuxi, Jiangsu, China., Wang JS; Department of Environmental Health Science, College of Public Health, University of Georgia, Athens, Georgia, USA., Huang C; State Key Laboratory of Food Science and Technology, School of Food Science and Technology, Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control, Jiangnan University, Wuxi, Jiangsu, China., Sun X; State Key Laboratory of Food Science and Technology, School of Food Science and Technology, Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control, Jiangnan University, Wuxi, Jiangsu, China.
Publikováno v:
Critical reviews in food science and nutrition [Crit Rev Food Sci Nutr] 2024; Vol. 64 (12), pp. 3660-3673. Date of Electronic Publication: 2022 Oct 14.