Zobrazeno 1 - 10
of 97
pro vyhledávání: '"Yan-Jun, Yang"'
Autor:
Yan-Jun Yang, Arvind Kumar N Vadivelu, Jessica Hepworth, Yongpeng Zeng, Charles H. C. Pilgrim, Dana Kulic, Elahe Abdi
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 14, Iss 1, Pp 1-15 (2024)
Abstract The implementation of a laparoscope-holding robot in minimally invasive surgery enhances the efficiency and safety of the operation. However, the extra robot control task can increase the cognitive load on surgeons. A suitable interface may
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4c2cc704f7de46099620c2aded0165b1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Polymers, Vol 15, Iss 23, p 4517 (2023)
The aim of this investigation was to scrutinize the effects of a thermal treatment on the electrostatic complex formed between gum arabic (GA) and ε-polylysine (ε-PL), with the goal of improving the antibacterial properties and reducing the hygrosc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cdfb25fe5c744332a98e4a3b22a04075
Publikováno v:
Catalysis Letters; Jun2024, Vol. 154 Issue 6, p2735-2751, 17p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 9, p 2238 (2021)
As an excellent foaming agent, egg white protein (EWP) is always contaminated by egg yolk in the industrial processing, therefore, decreasing its foaming properties. The aim of this study was to simulate the industrial EWP (egg white protein with 0.5
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b3a5346f89554c39892a13722b710d9a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.