Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Yan, Tongjing"'
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 15, Pp 245-251 (2024)
Chilling is an essential process in chilled meat production, and various chilling methods are available for actual production. Different chilling methods have different effects on meat quality. Very fast chilling has several advantages like shortenin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/26d9d5d91d5742a1a8e33d5f66fe4f49
Autor:
Bai, Yuqiang, Yan, Tongjing, Fang, Fei, Li, Xin, Wang, Su, Li, Juan, Hou, Chengli, Zhang, Dequan
Publikováno v:
In Food Science and Human Wellness September 2024 13(5):2573-2583
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Tobacco Science & Technology; 2024, Vol. 57 Issue 8, p42-49, 8p
Publikováno v:
In Trends in Food Science & Technology November 2020 105:416-432
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
PLoS ONE. 4/10/2018, Vol. 13 Issue 4, p1-15. 15p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.