Zobrazeno 1 - 10
of 30
pro vyhledávání: '"Yan, Qingze"'
Publikováno v:
In Chinese Journal of Physics February 2024 87:364-378
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Optics Communications 15 November 2021 499
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 145, p 01032 (2020)
The glucose, fructose, sucrose, and organic acids in the pulp of “Jinhuang” mango were analyzed using the HPLC method and the effect of bagging on fruit quality was researched during the postharvest storage. The results showed that there was a ce
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/83aa07f4247045e0af09075259654bf1
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 165, p 03058 (2020)
In order to study the effect of bagging on the aroma quality of mangoes, experiments were performed on “Tainong No.1” mangoes with 2 types of bags, namely white single-layer bags (WB) and yellow/black double-layer bag (BB). With non-bagging fruit
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7f1b499be340442ca2601d709a8be86f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Marine Science & Engineering; Dec2022, Vol. 10 Issue 12, p1957, 14p