Zobrazeno 1 - 10
of 78
pro vyhledávání: '"Yan, M.C."'
Publikováno v:
In Acta Ecologica Sinica April 2012 32(2):74-88
Autor:
Zhang, L.M., Yan, M.C., Zhang, S.D., Zhu, L.Y., Umoh, A.J., Ma, A.L., Zheng, Y.G. *, Wang, J.Q. *
Publikováno v:
In Corrosion Science March 2020 164
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Agro Food Industry Hi-Tech, 16(6), 16-18
Agro Food Industry Hi-Tech 16 (2005) 6
Agro Food Industry Hi-Tech 16 (2005) 6
Microbiological analysis was done on samples from an indigenously fermented tea - Puer. Microbial counting and identification revealed that Aspergillus niger was the dominating microorganism during the fermentation. Antimicrobial activity of fermenta
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::93ae6466cdb357184b1d392cba5091bf
https://research.wur.nl/en/publications/microbiological-analysis-and-antibacterial-effects-of-the-indigen
https://research.wur.nl/en/publications/microbiological-analysis-and-antibacterial-effects-of-the-indigen