Zobrazeno 1 - 10
of 124
pro vyhledávání: '"Yan, Junlin"'
Publikováno v:
In Journal of Photochemistry & Photobiology, A: Chemistry 1 December 2024 457
Publikováno v:
Shipin yu jixie, Vol 40, Iss 2, Pp 146-151 (2024)
Objective: Explored the composition and content of phenolic compounds in tartary buckwheat wine lees, and study their antioxidant activity. Methods: Phenolic compounds in tartary buckwheat wine lees were analyzed by HPLC and LC-MS. And evaluating its
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d4ee443c12d04113982552e8addc073f
Autor:
Huang, Qingfang, Jiang, Qingzheng, Zhong, Kexiang, Chen, Dakun, Xu, Deqin, Shi, Dawei, Fu, Gang, Yan, Junlin, Rehman, Sajjad Ur, Ma, Qiang, Liu, Renhui, Zhong, Zhenchen
Publikováno v:
In Journal of Materials Science & Technology 10 May 2024 181:63-70
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zhong Yewei, Tong Fenglian, Yan Junlin, Tan Huiwen, Abudurexiti Adalaiti, Zhang Rui, Lei Yi, Li Delong, Ma Xiaoli
Publikováno v:
Open Life Sciences, Vol 19, Iss 1, Pp 131335-35 (2024)
Mulberry is a common crop rich in flavonoids, and its leaves (ML), fruits (M), and branches (Ramulus Mori, RM) have medicinal value. In the present study, a total of 118 flavonoid metabolites (47 flavone, 23 flavonol, 16 flavonoid, 8 anthocyanins, 8
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7d2c3f4d69b349299070441f5f97f0e1
Autor:
Abudurexiti, Adalaiti, Zhang, Rui, Zhong, Yewei, Tan, Huiwen, Yan, Junlin, Bake, Subinuer, Ma, Xiaoli
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods February 2023 101
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yan, Junlin, Kang, Jinsen, Chen, Bingting, Zhong, Yewei, Abudurexiti, Adalaiti, Zhang, Rui, Tan, Huiwen, Ma, Xiaoli
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods October 2022 97
Autor:
Yan, Junlin1 (AUTHOR), Zhang, Rui1 (AUTHOR), Kang, Jinsen1 (AUTHOR), Zhong, Yewei1 (AUTHOR), Abudurexiti, Adalaiti1 (AUTHOR), Tan, Huiwen1 (AUTHOR), Lei, Yi1 (AUTHOR), Ma, Xiaoli1 (AUTHOR) xiaoli_ma@xjmu.edu.cn
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Dec2023, Vol. 11 Issue 12, p7765-7778. 14p.
Autor:
Liu, Huawei, Peng, Haonan, Lei, Hairui, Miao, Rong, Mukherjee, Somnath, Yan, Junlin, Liu, Jing
Publikováno v:
In Colloids and Surfaces A: Physicochemical and Engineering Aspects 20 August 2022 647