Zobrazeno 1 - 10
of 47
pro vyhledávání: '"Yamul, Diego K"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yamul, Diego K. *, Navarro, Alba S.
Publikováno v:
In Food Structure April 2020 24
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mastrantonio, Guido, Battaioto, Laura, Jones, Carla, Coustet, Marcos, Chandi, Hector, Yamul, Diego K.
Publikováno v:
In Process Safety and Environmental Protection March 2015 94:315-321
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 June 2014 152:500-507
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Science & Technology; Oct2021, Vol. 58 Issue 10, p3890-3901, 12p
VISCOELASTIC PROPERTIES OF WHEY PROTEIN CONCENTRATE GELS WITH HONEY AND WHEAT FLOUR AT DIFFERENT pH.
Autor:
YAMUL, DIEGO K.1, LUPANO, CECILIA E.1 cel@quimica.unlp.edu.ar
Publikováno v:
Journal of Texture Studies. Jun2009, Vol. 40 Issue 3, p319-333. 15p. 4 Charts, 5 Graphs.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.