Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Yamprayoon, Jirawan"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yamprayoon, Jirawan, Noomhorm, Athapol
Publikováno v:
Journal of Aquatic Food Product Technology; 2000, Vol. 9 Issue 4, p95, 13p, 4 Charts, 4 Graphs
Autor:
Yamprayoon, Jirawan, Noomhorm, Athapol
Publikováno v:
Journal of Aquatic Food Product Technology; 2000, Vol. 9 Issue 2, p29, 13p, 1 Chart, 10 Graphs
Fish balls were produced from thread-fin-bream based surimi. Three types and quantities of flours were used in this study: tapioca flour, Purity 4 and National Frigex. Three, 5 and 8% were added during kneading. The cooked fish balls were then frozen
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1022::e212bff675633e93c11857c4492cd4fe
http://aquaticcommons.org/26737/
http://aquaticcommons.org/26737/