Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Yamilé Jaramillo"'
Autor:
Maritza Gil, Pablo Ruiz, Jairo Quijano, Julian Londono-Londono, Yamilé Jaramillo, Vanessa Gallego, Frederic Tessier, Rafael Notario
Publikováno v:
Heliyon, Vol 6, Iss 2, Pp e03312- (2020)
The aim of this work was to determine the effect of temperature on the formation of acrylamide in cocoa beans during drying treatment by an experimental and computational study, in order to assess the presence of this neoformed compound from postharv
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/049b0cc9a72940be8f71d8e0ba4b07f6
Publikováno v:
Current Opinion in Food Science. 47:100903
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Revista Lasallista de Investigación; jan-jun2008, Vol. 5 Issue 1, p28-33, 6p, 1 Chart, 4 Graphs
Autor:
Maritza Gil, Yamile Jaramillo, Carolina Bedoya, Sandra M. Llano, Vanessa Gallego, Jairo Quijano, Julian Londono-Londono
Publikováno v:
Heliyon, Vol 5, Iss 5, Pp e01650- (2019)
The aim of this study was to compare the quality of a mixture of cocoa harvested and fermented in three subregions of Antioquia (Colombia), from the chemometric profile based on multivariate statistical analysis. A mixture of clones CCN-52, ICS-1, FL
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/60f5e5f560414a518c96ddacbade9ede