Zobrazeno 1 - 10
of 201
pro vyhledávání: '"Yamamoto, Eri"'
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science June 2024 107(6):3443-3450
Publikováno v:
In IFAC PapersOnLine 2023 56(2):2365-2370
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Biology of Blood and Marrow Transplantation November 2015 21(11):2017-2022
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Bioscience of Microbiota, Food and Health
Streptococcus thermophilus is widely used for producing fermented dairy products such as yogurt and cheese. Some S. thermophilus strains possessing the cell-wall protease PrtS show high proteolytic activity and fast acidification properties, which ar
Autor:
Shimura, Yoichiro, Oh, Keimei, Kon, Misaki, Yamamoto, Eri, Mizuno, Yoshinori, Adachi, Takashi, Abe, Tomomi, Tamogami, Shigeru, Fukushima, Jun, Inamoto, Tamio, Tonozuka, Takashi
Publikováno v:
In Carbohydrate Research 27 September 2011 346(13):1842-1847
Autor:
Tashima, Daisuke, Yamamoto, Eri, Kai, Nanami, Fujikawa, Daisuke, Sakai, Go, Otsubo, Masahisa, Kijima, Tsuyoshi
Publikováno v:
In Carbon 2011 49(14):4848-4857
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.