Zobrazeno 1 - 10
of 117
pro vyhledávání: '"Yamadazyma"'
Publikováno v:
Biological Control, Vol 190, Iss , Pp 105449- (2024)
Anthracnose develops in the field and decreases the shelf life and the commercial value of avocado fruit. For its control from preharvest, a yeast bioformulation with high viability, intermediate release, and high efficiency must be applied. This wor
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/188fab10efa74653ac9a4f7af8791541
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 11, Iss 10, p 1970 (2022)
The aim of this study was to select potential probiotic yeasts from dry-cured Xuanwei ham and investigate yeast-derived antioxidant peptides. The results showed that two strains (XHY69 and XHY79) were selected as potential probiotic yeasts and identi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/17e49390a45147ffaa86d110bea3bde9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Benjamín Valderrama, José J. Ruiz, María Soledad Gutiérrez, Katherine Alveal, Mario Caruffo, Marcia Oliva, Héctor Flores, Alfonso Silva, Magaly Toro, Angélica Reyes-Jara, Paola Navarrete
Publikováno v:
Journal of Fungi, Vol 7, Iss 7, p 515 (2021)
Because of its outstanding biological and industrial importance, many efforts have been made to characterize the mycobiota of new environments and their biochemical and biotechnological potentials. Gut mycobiota can be a source of novel yeasts with t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9d795d0b4bda4bc6a783d7d0cf11fc87
Publikováno v:
Foods, Vol 8, Iss 10, p 457 (2019)
In extra virgin olive oil (EVOO) extraction process, the occurrence of yeasts that could affect the quality of olive oil was demonstrated. Therefore, in this work, at first, the yeasts occurring during different extractive processes carried out in a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/399e5a4e223b4d959e345cc4d0ade7f0