Zobrazeno 1 - 10
of 20
pro vyhledávání: '"Yalınkılıç, Barış"'
Autor:
Başlar, Mehmet1 (AUTHOR), Yalınkılıç, Barış2 (AUTHOR) baris.yalinkilic@gedik.edu.tr, Erol, Kübra Feyza3 (AUTHOR), İrkilmez, Mustafa Ü.4 (AUTHOR)
Publikováno v:
AgriEngineering. Jun2024, Vol. 6 Issue 2, p1712-1724. 13p.
Publikováno v:
In Food Science and Human Wellness January 2023 12(1):266-274
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Dehydration kinetics of salmon and trout fillets using ultrasonic vacuum drying as a novel technique
Publikováno v:
In Ultrasonics - Sonochemistry November 2015 27:495-502
Reçel; meyve ve sebzelerin bütün veya parça halinde, yardımcı ürünler ile (sakkaroz, kıvam vericiler, asitliği düzenleyiciler vs.) ısıl işlem uygulanarak belirli bir kıvama getirilmesiyle elde edilen, yüksek şeker içeriğine sahip b
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_____10390::851a5516ef0c58948cb37cbda9a6c043
https://hdl.handle.net/20.500.13055/172
https://hdl.handle.net/20.500.13055/172
Autor:
Yalınkılıç, Barış1 yalinkilic@atauni.edu.tr, Kaya, Mükerrem1
Publikováno v:
Academic Food Journal / Akademik GIDA. Jan2012, p97-102. 6p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.