Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Yakuba, Yu.F."'
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 108, p 25004 (2024)
The quality of wine depends not only on the balance of volatile and non-volatile macro-components, but also on the content of micro-components contained in ng, such as methoxypyrazines. They form shades of green vegetables – peas, asparagus, which
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/55606170d2254c898c7bbee824b96cd1
Publikováno v:
In Heliyon February 2021 7(2)
Publikováno v:
In Heliyon October 2019 5(10)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.