Zobrazeno 1 - 10
of 30
pro vyhledávání: '"Yakuba, Yu F."'
Autor:
Prichko, T. G.1 prichko@yandex.ru, Yakuba, Yu F.1, Ilyina, I. A.1, Karpushina, M. V.1, Droficheva, N. V.1, Stepanov, I. V.1
Publikováno v:
Agricultural Science Digest. Apr2024, Vol. 44 Issue 2, p306-310. 5p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Heliyon May 2019 5(5)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yakuba, Yu. F., Temerdashev, Z. A.
Publikováno v:
Analitika i kontrol` (Analytics and control); Том 19, № 4 (2015); P. 288-301
Аналитика и контроль; Том 19, № 4 (2015); P. 288-301
Аналитика и контроль; Том 19, № 4 (2015); P. 288-301
The analysis of the published works, standard documents and the original articles devoted to the methods of the analysis of wines was carried out. It was shown that during the analysis of wine materials for the practical and scientific purposes, the
Publikováno v:
Analitika i kontrol` (Analytics and control); Том 18, № 4 (2014); P. 385-391
Аналитика и контроль; Том 18, № 4 (2014); P. 385-391
Аналитика и контроль; Том 18, № 4 (2014); P. 385-391
Discussed the evaluation of the integral characteristics of the wines produced in the course of establishing their quality, given the strengths and weaknesses of the existing procedures. The methods of instrumental evaluation of wine quality, which o