Zobrazeno 1 - 10
of 44
pro vyhledávání: '"Yahia, Houssem"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dkhili, Sadika, Ribeiro, Miguel, Ghariani, Salma, Yahia, Houssem Ben, Hillion, Mélanie, Poeta, Patricia, Slama, Karim Ben, Hébraud, Michel, Igrejas, Gilberto, Yahia, Houssem, Slama, Karim
Publikováno v:
Omics : a journal of integrative biology
Omics : a journal of integrative biology, 2021, 25 (10), pp.626-640. ⟨10.1089/omi.2021.0122⟩
Omics : a journal of integrative biology, 2021, 25 (10), pp.626-640. ⟨10.1089/omi.2021.0122⟩
International audience; With the emergence of multiresistant bacteria, the use of bacteriophages is gaining renewed interest as potential antimicrobial agents. The aim of this study was to analyze the structure of three lytic bacteriophages infecting
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::3b4ddd9c0c93f01fc792bb8216e86bbf
https://hal.inrae.fr/hal-03413934/file/DKHILI_OMICS_2021.pdf
https://hal.inrae.fr/hal-03413934/file/DKHILI_OMICS_2021.pdf
Autor:
Ben Yahia Houssem, Abdellaoui Chaima, Sara García-Vela, Gharsa Haythem, Ben Sallem Rym, Carmen Torres, Ben Slama Karim
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_____10175::b4bb6fff7b28a4c480770e415702c1dc
https://investigacion.unirioja.es/documentos/646b8f50325e920f4d27ad9e
https://investigacion.unirioja.es/documentos/646b8f50325e920f4d27ad9e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
TAYH, Ghassan, NAGARJUNA, Daram, BEN SALLEM, Rym, VERMA, Vivek, BEN YAHIA, Houssem, GHARSA, Haythem, YADAV, Manisha, BEN SLAMA, Karim
Publikováno v:
Journal of Microbiology, Biotechnology & Food Sciences; Dec2021/Jan2022, Vol. 11 Issue 3, p1-6, 6p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.