Zobrazeno 1 - 10
of 30
pro vyhledávání: '"Yadikar, Nigary"'
Autor:
Ji, Jian, Gao, Xingxing, Ye, Yongli, Yadikar, Nigary, Xu, Shiying, Sun, Jiadi, Zhang, Yinzhi, Sun, Xiulan
Publikováno v:
In Food Bioscience August 2024 60
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 3, Pp 172-179 (2022)
In order to increase the utilization value of Lavandula angustifolia (LA) residue and provide a theoretical basis for the development and utilization of LA waste, the extraction process of total triterpenoids from LA was optimized and its antioxidant
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/85b340a0842445b790b6f59b56fa9bbb
Autor:
Yadikar, Nigary1 (AUTHOR), Ahmet, Aygul1 (AUTHOR) nigary0115@sina.com, Zhu, Jinfang1 (AUTHOR), Bao, Xiaowei1 (AUTHOR), Yang, Xiaojun1 (AUTHOR), Han, Haixia1 (AUTHOR), Rozi, Parhat1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Biochemistry. Dec2022, Vol. 46 Issue 12, p1-8. 8p.
Publikováno v:
Journal of Asian Natural Products Research. Nov2018, Vol. 20 Issue 11, p1028-1037. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
A phytochemical investigations on the n-butanol fraction of Lavandula angustifolia Mill. residues resulted in the isolation of ten compounds, including two new ones, 4,4′dimethoxy-2,2′di-O-β-d-glucopyranosyl-truxinate (1) and 2-(β-d-glucosyloxy
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::7c5e366aa7c3f6ac447802d5f2f7869a
Publikováno v:
Natural Product Research; Aug2021, Vol. 35 Issue 15, p2526-2534, 9p
Publikováno v:
In Phytochemistry Letters February 2018 23:149-154