Zobrazeno 1 - 10
of 293
pro vyhledávání: '"Yada, R.Y"'
Autor:
Cheung, L.K.Y., Sanders, A.D., Houfani, A.A., Grahame, D.A.S., Bryksa, B.C., Dee, D.R., Yada, R.Y.
Publikováno v:
In Improving and Tailoring Enzymes for Food Quality and Functionality Edition: Second Edition. 2024:17-57
Autor:
Sanders, A.D., Cheung, L.K.Y., Houfani, A.A., Grahame, D.A.S., Bryksa, B.C., Dee, D.R., Yada, R.Y.
Publikováno v:
In Improving and Tailoring Enzymes for Food Quality and Functionality Edition: Second Edition. 2024:1-15
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids 2007 21(4):495-506
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Research International 2002 35(7):651-655