Zobrazeno 1 - 10
of 54
pro vyhledávání: '"YUAN Jiang-feng"'
Publikováno v:
Shipin yu jixie, Vol 38, Iss 7, Pp 7-12,20 (2022)
Objective: This study aimed to solve the problems of time consuming and high cost in the natural aging process. Methods: Black rice wine was treated with different microwave power, time and temperature. The contents of main phenols, organic acids, an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/89053a14d58b4832807df21f279e2623
Publikováno v:
In LWT 1 January 2024 191
Publikováno v:
In LWT 1 May 2023 181
Publikováno v:
In Food Bioscience December 2021 44 Part A
Autor:
Yuan, Jiang‐Feng1,2 (AUTHOR) jiangfengyuan@163.com, Chen, Zhuo‐Yao1 (AUTHOR), Wang, Da‐Hong1,2 (AUTHOR) wangdahong2013@163.com, Gong, Ming‐Gui1 (AUTHOR), Qiu, Zhi‐Jun1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. May2021, Vol. 45 Issue 5, p1-7. 7p.
Autor:
Yuan, Jiang-Feng1,2 (AUTHOR) jiangfengyuan@163.com, Wang, Ting-Ting1,3 (AUTHOR), Chen, Zhuo-Yao1 (AUTHOR), Wang, Da-Hong1,2 (AUTHOR), Gong, Ming-Gui1 (AUTHOR), Li, Pei-Yan1 (AUTHOR)
Publikováno v:
CyTA: Journal of Food. 2020, Vol. 18 Issue 1, p281-290. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Ethnopharmacology 2010 132(2):512-517
Publikováno v:
In Carbohydrate Polymers 2008 74(4):822-827