Zobrazeno 1 - 10
of 22
pro vyhledávání: '"YIN Zi-yi"'
Publikováno v:
Zeitschrift für Kristallographie - New Crystal Structures, Vol 238, Iss 3, Pp 503-505 (2023)
C20H17BrO6S2, triclinic, P1‾ $P\overline{1}$ (no. 2), a = 8.173(2) Å, b = 8.256(2) Å, c = 16.514(5) Å, α = 89.947(3)°, β = 83.105(3)°, γ = 72.077(3)°, V = 1051.8(5) Å3, Z = 2, Rgt (F) = 0.0334, wRref (F 2) = 0.0889, T = 296(2) K.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ac7f15e5dd5640f0b41112c5cd3f68d5
Publikováno v:
Zeitschrift für Kristallographie - New Crystal Structures, Vol 238, Iss 4, Pp 723-724 (2023)
C18H16N4O3S2, monoclinic, C2/c (no. 15), a = 19.694(4) Å, b = 11.450(2) Å, c = 8.3382(16) Å, β = 91.820(2)∘ $91.820{(2)}^{\circ }$ , V = 1879.3(6) Å3, Z = 4, Rgt ${R}_{gt}$ (F) = 0.0408, wRref $w{R}_{ref}$ (F 2) = 0.1206, T = 296(2) K.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b056bee305aa45e6b39c25a47d8dc593
Autor:
Miao, Shu1 (AUTHOR) 22377057@buaa.edu.cn, Yin, Zi-Yi1 (AUTHOR), Li, Zi-Rui1 (AUTHOR), Pan, Chen-Yang1 (AUTHOR), Wei, Guang-Mei1 (AUTHOR) 22377057@buaa.edu.cn
Publikováno v:
Mathematics (2227-7390). Nov2024, Vol. 12 Issue 22, p3619. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Storage & Process; 2022, Issue 8, p144-150, 7p
Publikováno v:
Zeitschrift für Kristallographie / New Crystal Structures; Jun2023, Vol. 238 Issue 3, p503-505, 3p
Publikováno v:
Shipin yu jixie, Vol 39, Iss 4, Pp 225-231 (2023)
This paper expounded the characteristics of concentrated fruit juice, and the advantages, disadvantages and optimization of common concentrated technologies, summarized the research status of fermented fruit wine with concentrated fruit juice as raw
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d62c28a7be8046c2a6c2044f7f0d6820
Publikováno v:
Shipin yu jixie, Vol 39, Iss 1, Pp 234-240 (2023)
The evaluation indicators of fruit wine including sensory evaluation, physicochemical indicator, safety indicator, flavor composition and efficacy are summarized, and the impact of each index on fruit wine quality and research progress are also intro
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1c9f0ab889cd4415b80047bf7f0580fb
Publikováno v:
Zeitschrift für Kristallographie / New Crystal Structures; Aug2023, Vol. 238 Issue 4, p723-724, 2p