Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"YIN Hanliang"'
Publikováno v:
Shipin yu jixie, Vol 39, Iss 12, Pp 109-116 (2024)
Objective: In order to determine the key control points that cause samples bagging and strengthen the prevention and control of microbial contamination during the processing of meat dates. Methods: Traditional microbial culture method combined with h
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8e0d9286fcf742bd9a2bd8e5791e8673
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 16, Pp 312-317 (2023)
The dominant spoilage bacteria in chicken feet with pickled peppers were analyzed by high-throughput sequencing technology and isolated by the traditional culture method to evaluate their spoilage capacity by back inoculation. The results showed that
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e2fbcff3dcb14e47b057c79530c60d91
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.