Zobrazeno 1 - 10
of 34
pro vyhledávání: '"YILMAZ, Sena"'
Autor:
YILMAZ, Sena1 vetsenayilmaz@gmail.com, BAYTOK, Erol1
Publikováno v:
Journal of Faculty of Veterinary Medicine, Erciyes University / Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi. 2024, Vol. 21 Issue 2, p132-139. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kara, Kanber1 (AUTHOR) kanberkara@erciyes.edu.tr, Yilmaz, Sena1 (AUTHOR), Güçlü, Berrin Kocaoğlu1 (AUTHOR), Demir, Seyrani1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Veterinary Medicine & Science. Mar2024, Vol. 10 Issue 2, p1-10. 10p.
Autor:
ŞEKER, Elif Dilara1, YILMAZ, Sena2, KAYA, Nihal1 dt.nihalsimsek@gmail.com, YÜCESOY, Türker3, ERTÜRK, Gözde4
Publikováno v:
Bezmialem Science. 2024, Vol. 12 Issue 1, p46-54. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Volume: 5, Issue: 10 1072-1075
Journal of Surgery and Medicine
Journal of Surgery and Medicine
Abnormal anatomical organization of thoraco-abdominal visceral organs and vascular structures is called “Heterotaxy Syndrome.” Heterotaxy is generally classified under two main headings as polysplenia and asplenia syndromes. Complex cardiac anoma
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
YILMAZ, Sena Nur, İLYASOĞLU, Huri
Publikováno v:
Volume: 9, Issue: 1 37-42
Food and Health
Food and Health
Pişirme işleminin sebzelerin fiziksel ve kimyasal özelliklerinde değişimlere yol açtığı bilinmektedir. Yeşil fasulye ve kabak Türk mutfağında yaygın bir kullanım alanına sahiptir. Bu çalışmanın amacı Sous vide (SV) ile geleneksel
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::b00defd528a91bf5a4e4e527169811a4
https://dergipark.org.tr/tr/pub/jfhs/issue/73361/1174265
https://dergipark.org.tr/tr/pub/jfhs/issue/73361/1174265
Autor:
YILMAZ, Sena Nur, İLYASOĞLU, Huri
Publikováno v:
Volume: 6, Issue: 2 69-75
Eurasian Journal of Food Science and Technology
Eurasian Journal of Food Science and Technology
Sous vide technique, a novel cooking technique, can preserve vegetables’ quality more than traditional cooking techniques. However, there are limited studies on the changes in quality properties of the Sous vide cooked vegetables during cold storag
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::8aa32058f86332ae5778755365c2429d
https://dergipark.org.tr/tr/pub/ejfst/issue/74913/1165760
https://dergipark.org.tr/tr/pub/ejfst/issue/74913/1165760