Zobrazeno 1 - 10
of 34
pro vyhledávání: '"YILDIZ, MUSTAFA KEMAL"'
Publikováno v:
In Applied Mathematics and Computation 1 October 2024 478
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
KILIÇ, NURTEN1 nurten.kilic@dpu.edu.tr, ÖCALAN, ÖZKAN2 ozkanocalan@akdeniz.edu.tr, YILDIZ, MUSTAFA KEMAL3 myildiz@aku.edu.tr
Publikováno v:
Archivum Mathematicum. 2024, Vol. 60 Issue 3, p145-152. 8p.
Autor:
DEMIR, HANDE1 hande.genckal@gmail.com, YILDIZ, MUSTAFA KEMAL1, BECERIKLI, İSMAIL1, UNLUTURK, SEVCAN2, KAYA, ZEHRA2
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences. 2018, Vol. 36 Issue 6, p480-486. 7p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Applied Mathematics. 2011, Special section p1-8. 8p.
Autor:
Yildiz, Mustafa Kemal1 mkyildiz@aku.edu.tr, Karpuz, Başak1 bkarpuz@aku.edu.tr, Öcalan, Özkan1 ozkan@aku.edu.tr
Publikováno v:
Turkish Journal of Mathematics. 2009, Vol. 33 Issue 4, p341-350. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yildiz, Mustafa Kemal
Soğan (Allium cepa L.) suyu; soğan pastası ve soğan kavurması proseslerinin atık ürünüdür. Bu proseslerin boyut küçültme ve öğütme işlemleri sonucunda %10 – 40 (k/k) oranında soğan ekstrakte olmakta ve soğan suyu olarak atılmak
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_____10208::ec3b2580a97d6c24039c7f0c29b90df5
https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/103136
https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/103136