Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"YE Caiping"'
Publikováno v:
Shipin yu jixie, Vol 39, Iss 9, Pp 44-49 (2023)
Objective: This study aimed to popularize the detection capability of acrylamide in fried foods and optimize the pre-treatment process and the reliance on expensive instruments. Methods: The acrylamide in fried foods were extracted by methanol as ext
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fe4abf128d4642d7b56f5a8fa9d502a3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Science & Technology of Food Industry; Mar2024, Vol. 45 Issue 6, p242-253, 12p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Coatings & Protection / Tuceng yu Fanghu; 10/1/2022, Vol. 43 Issue 10, p58-62, 5p
Autor:
Guan Ruqi, Wang Yuxiang, Liu Yanmei, Tai Yulei, YE Caiping, LI Haihua, Zhao Ya-juan, Chao Guoku
Publikováno v:
Chemical Research in Chinese Universities. 30:284-288
Ru-B/γ-Al2O3 catalyst was prepared by reductant impregnation method, which was applied in the selective hydrogenation of ethyl 1H-indole-2-carboxylate for producing ethyl 2,3,3a,7a-tetrahydro-1H-indole-2-carboxylate with hydrogen as reductant. Furth
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Guan, Ruqi, Chao, Guoku, Ye, Caiping, Wang, Yuxiang, Liu, Yanmei, Li, Haihua, Zhao, Yajuan, Tai, Yulei
Publikováno v:
Chemical Research in Chinese Universities; Apr2014, Vol. 30 Issue 2, p284-288, 5p
Autor:
Guan, Ruqi, Chao, Guoku, Ye, Caiping, Wang, Yuxiang, Liu, Yanmei, Li, Haihua, Zhao, Yajuan, Tai, Yulei
Publikováno v:
Chemical Research in Chinese Universities; April 2014, Vol. 30 Issue: 2 p284-288, 5p