Zobrazeno 1 - 10
of 32
pro vyhledávání: '"YAVAŞ, İsmail"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Agricultural Sciences / Tarim Bilimleri Dergisi. 2020, Vol. 26 Issue 2, p212-219. 8p.
Autor:
YAVAŞ, İsmail1 iyavas@ankara.edu.tr, BASMACIOĞLU MALAYOĞLU, Hatice2
Publikováno v:
Journal of Agricultural Sciences / Tarim Bilimleri Dergisi. 2019, Vol. 25 Issue 4, p467-473. 7p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yavaş, İsmail
Bu araştırma mısır- soya küspesi ağırlıklı etlik piliç yemlerinde 6-fitaz enzimi kullanılmasının performans ve tibia parametreleri üzerine etkilerinin incelenerek enzim etkinliğinin değerlendirilmesi amacıyla gerçekleştirilmiştir.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_____10208::122c311c4337cc9e7fc5db8911122743
https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/44273
https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/44273
Autor:
YAVAŞ, İsmail, RAPP, Adolf
Publikováno v:
Volume: 20, Issue: 5
Gıda
Gıda
With gaschromatographic and massspectrometric investigation of different sake samples, which were enriched with aroma substances, many volatile aroma components were separated and some of them were identified. Comparison of aromagrammes, as well as t
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::a07f23324860d255616237ab84f1aa83
https://dergipark.org.tr/tr/pub/gida/issue/7000/93230
https://dergipark.org.tr/tr/pub/gida/issue/7000/93230
Publikováno v:
Volume: 21, Issue: 1
Gıda
Gıda
In this study, the ampelographic characters of Othello grape variety grafted on 41 B.M.G. in the experimental vineyard of the Department of Horticulture , Faculty of Agriculture in Ankara were determined. From bud burst to ripening time the ampelogra
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::67547ac3bdd4fbbab73e34c8326b8ad2
https://dergipark.org.tr/tr/pub/gida/issue/6779/91290
https://dergipark.org.tr/tr/pub/gida/issue/6779/91290