Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"YATEÍ HONEY"'
Publikováno v:
CONICET Digital (CONICET)
Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas
instacron:CONICET
Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas
instacron:CONICET
A complete study on the microbiological and physico-chemical properties of yateí honey (Tetragonisca fiebrigi) was carried out, focusing on the quality standards that are necessary for its commercialization. The results showed that physico-chemical
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::f2f2183b78974d627f99ce2a88bcc8d1
https://linkinghub.elsevier.com/retrieve/pii/S0956713519306693
https://linkinghub.elsevier.com/retrieve/pii/S0956713519306693
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Luis Alberto Brumovsky, Andrea Micaela Dallagnol, Isabel A. Señuk, Silvana Kummritz, María E. Schapovaloff, Amada B. Pucciarelli
Publikováno v:
CONICET Digital (CONICET)
Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas
instacron:CONICET
Revista Argentina de Microbiología, Vol 46, Iss 4, Pp 325-332 (2014)
Repositorio Institucional Digital de la Universidad Nacional de Misiones (UNaM)
Universidad Nacional de Misiones
instacron:UNAM
Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas
instacron:CONICET
Revista Argentina de Microbiología, Vol 46, Iss 4, Pp 325-332 (2014)
Repositorio Institucional Digital de la Universidad Nacional de Misiones (UNaM)
Universidad Nacional de Misiones
instacron:UNAM
Fil: Pucciarelli Román, Amada Beatriz. Universidad Nacional de Misiones. Facultad de Ciencias Exactas, Químicas y Naturales. Laboratorio de Microbiología de Alimentos y Biotecnología “Dr. Fernando O. Benassi”; Argentina. Fil: Schapovaloff, Ma
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.