Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"YASOSKY, J.J."'
Publikováno v:
Journal of Food Science (Wiley-Blackwell); Mar1989, Vol. 54 Issue 2, p297-298, 2p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Albert, Á.1 (AUTHOR), Salvador, A.1 (AUTHOR) asalvador@iata.csic.es, Hough, G.2 (AUTHOR), Fiszman, S.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. Apr2014, Vol. 17 Issue 4, p829-841. 13p.
Autor:
Ching Kuang Chow
An examination of certain types of fatty acids and their role in the aetiology of cancer, cardiovascular disease, immune and inflammatory diseases, renal disease, diabetes, neuromuscular disorders, liver disease, mental illness, visual dysfunction, a