Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"YASEEN, Mıfftha"'
Autor:
Kousar, Mumtahin-ul, Yaseen, Mifftha, Yousouf, Monisa, Malik, Mudasir Ahmad, Mushtaq, Aarizoo, Mukhtar, Taha, Javaid, Rifat, Aijaz, Anam, Jabeen, Abida, Amin, Tawheed
Publikováno v:
In Toxicon 28 November 2024 251
Autor:
Kousar, Mumtahin Ul, Jabeen, Abida, Fatima, Tabasum, Hussain, Syed Zameer, Zargar, Imtiyaz A., Amin, Tawheed, Yaseen, Mifftha
Publikováno v:
In Food Chemistry Advances December 2023 3
Autor:
Jan, Yasmeena, Malik, Muneeb, Yaseen, Mifftha, Ahmad, Sayeed, Imran, Mohammad, Rasool, Suhail, Haq, Afrozul
Publikováno v:
In Journal of Steroid Biochemistry and Molecular Biology October 2019 193
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Volume: 1, Issue: 1 24-29
European Food Science and Engineering
European Food Science and Engineering
In the present study, cookies containing amaranth flour (AF) at various substitution levels, viz. 5, 10, 15 and 20% with rice flour (RF) were studied in terms of physical and sensory characteristics. AF had significant higher protein and crude fiber
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::11bcde37194a51cf8b7ba2b77368a23d
https://dergipark.org.tr/tr/pub/efse/issue/54144/768016
https://dergipark.org.tr/tr/pub/efse/issue/54144/768016
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.