Zobrazeno 1 - 10
of 19
pro vyhledávání: '"YANG Zhi-long"'
Publikováno v:
Shipin yu jixie, Vol 38, Iss 4, Pp 195-199 (2022)
Objective: The aim of this study was to improve the quality of Nongxiang flavor crude Baijiu. Methods: The effect of advancd removing Huangshui fluid in on the quality and yield of crude Baijiu was studied in multi-grain traditional Baijiu at differe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8880a840a85f45f09f7b0ea593f51c8d
Autor:
Fan Dan-min, Yang Zhi-long
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 131, p 01114 (2019)
The main raw materials of rose milk beverage are Yunnan red roses and milk. By analyzing the proportions of rose juice to milk, sucrose, citric acid and sodium alginate, and by taking flavor, taste, color and tissue state as the evaluation parameters
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a27f2d9b099145278f36ed462576d74f
Publikováno v:
International Journal of Turbo & Jet-Engines; Aug2024, Vol. 41 Issue 3, p675-688, 14p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
YANG, ZHI-LONG, 楊誌隆
107
The purpose of this study is to explore the relationship between students image towards national army, their job characteristics and willingness to join the military. Questionnaire survey was mainly used in this thesis as a research method t
The purpose of this study is to explore the relationship between students image towards national army, their job characteristics and willingness to join the military. Questionnaire survey was mainly used in this thesis as a research method t
Externí odkaz:
http://ndltd.ncl.edu.tw/handle/rda742
Autor:
Yang Zhi-long, Fan Dan-min
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 78, p 02016 (2019)
A nutrient-richness rose-crabapple compound beverage was developed using edible rose and crabapple as raw material, and the processing technology of compound beverage was also investigated. Fresh rose petals were mixed with sugar at the mass ratio of
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
CHEN Hong-jie, YANG Zhi-long, YANG Ning-gang, ZHANG Jun, WANG Jun, ZHANG Xiang-jun, HAN Yuan-ming, YU Xin-ning
Publikováno v:
National Journal of Andrology / Zhonghua Nankexue; May2017, Vol. 23 Issue 5, p436-440, 5p