Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"YAN Zi-hao"'
Publikováno v:
Liang you shipin ke-ji, Vol 29, Iss 5, Pp 145-151 (2021)
This paper aims to comprehensively analyze quality features of commercial whole grain dried noodles and provide data reference for the formulation standards of whole grain dried noodles. 41 commercial whole grain dried noodles collected in 2019 and 2
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/eed6c8f8bba442e3b090214a4cff7733
Autor:
YAN Zi-hao, WANG Li-ping, TAN Bin, LIU Yan-xiang, QIAO Cong-cong, TIAN Xiao-hong, ZHENG Xian-zhe
Publikováno v:
Liang you shipin ke-ji, Vol 29, Iss 3, Pp 147-156 (2021)
In recent years, diabetes has become a public health problem troubling all mankind.Studies have shown that diabetes has a significant correlation with the Glycemic Index (GI).Grain is the main dietary source of Chinese and is closely related to human
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7fdc4d7eb98b401e82177544fa496d98
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.