Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"YAN Jing-xin"'
Publikováno v:
Shipin yu jixie, Vol 39, Iss 5, Pp 115-118,131 (2023)
Objective: This study aimed to investigate the effect of cold storage temperature on the quality of plant-based bacon. Methods: The effect of cold storage temperature (-40, -20, 4 ℃) on texture characteristics, cooking loss, water activity, protein
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b70ab278bcb04d45983b18b1226ad944
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Acta Clinica Belgica; Apr2023, Vol. 78 Issue 2, p171-179, 9p, 1 Diagram, 7 Charts, 3 Graphs
Publikováno v:
Open Life Sciences, Vol 17, Iss 1, Pp 189-201 (2022)
Traumatic brain injury (TBI) is a predominant cause of death and permanent disability globally. In recent years, much emphasis has been laid on treatments for TBI. Increasing evidence suggests that human umbilical cord mesenchymal stem cells (HUCMSCs
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a24d6a84fcd949ecb91f37ecd6d280f9
Publikováno v:
Advanced Materials Research; April 2014, Vol. 912 Issue: 1 p1407-1411, 5p