Zobrazeno 1 - 10
of 21
pro vyhledávání: '"YAN Jing-xin"'
Publikováno v:
Shipin yu jixie, Vol 39, Iss 5, Pp 115-118,131 (2023)
Objective: This study aimed to investigate the effect of cold storage temperature on the quality of plant-based bacon. Methods: The effect of cold storage temperature (-40, -20, 4 ℃) on texture characteristics, cooking loss, water activity, protein
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b70ab278bcb04d45983b18b1226ad944
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Acta Clinica Belgica; Apr2023, Vol. 78 Issue 2, p171-179, 9p, 1 Diagram, 7 Charts, 3 Graphs
Publikováno v:
Advanced Materials Research; April 2014, Vol. 912 Issue: 1 p1407-1411, 5p
Publikováno v:
Biotechnology Journal; Nov2023, Vol. 18 Issue 11, p1-11, 11p
Publikováno v:
Chinese Journal of Contemporary Pediatrics; 1/15/2023, Vol. 25 Issue 1, p46-50, 5p
Publikováno v:
Progress in Modern Biomedicine. Jun2016, Vol. 16 Issue 16, p3058-3061. 4p.
Publikováno v:
Application Research of Computers / Jisuanji Yingyong Yanjiu. Apr2015, Vol. 32 Issue 4, p1188-1206. 6p.