Zobrazeno 1 - 10
of 163
pro vyhledávání: '"YAMAGISHI, Kenji"'
Publikováno v:
In Bioresource Technology Reports February 2024 25
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Bioresource Technology Reports December 2020 12
Autor:
Yamagishi, Kenji
Kyoto University (京都大学)
0048
乙第11785号
論農博第2591号
新制||農||923(附属図書館)
学位論文||H18||N4113(農学部図書室)
23840
UT51-2006-C707
学位規則第4条第2項該当
0048
乙第11785号
論農博第2591号
新制||農||923(附属図書館)
学位論文||H18||N4113(農学部図書室)
23840
UT51-2006-C707
学位規則第4条第2項該当
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/2433/144347
Publikováno v:
In Process Biochemistry July 2020 94:58-65
Publikováno v:
In Chemical Physics Letters January 2020 738
Autor:
Koizumi, Kana, Maeda, Yusuke, Kano, Toshifumi, Yoshida, Hisae, Sakamoto, Taiichi, Yamagishi, Kenji, Ueno, Yoshihito
Publikováno v:
In Bioorganic & Medicinal Chemistry 23 July 2018 26(12):3521-3534
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Applied Glycoscience
Erianthus arundinaceus (ER) is greatly appreciated among domestic energy crops in Japan for the production of fermentable sugars from lignocellulosic polysaccharides. In this study, we developed an efficient Ca(OH)2-based pretreatment of both stems a
Autor:
Onose, Shinji, Ikeda, Ryoichi, Nakagawa, Kiyotaka, Kimura, Toshiyuki, Yamagishi, Kenji, Higuchi, Ohki, Miyazawa, Teruo
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 May 2013 138(1):516-523