Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"YALÇIN, Seda Karasu"'
Publikováno v:
Volume: 35, Issue: 2 135-142
Gıda
Gıda
Citric acid is a tricarboxylic acid which can be used in food industry as an acidifier, aroma enhancer, preservative, emulsifier, stabilizer, and antioxidant. Today, citric acid is produced mainly by fermentation, and it is known that molds and yeast
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::a69ec0dd3536ae5547a98a462cfbb12b
https://dergipark.org.tr/tr/pub/gida/issue/6874/92047
https://dergipark.org.tr/tr/pub/gida/issue/6874/92047
Publikováno v:
Volume: 35, Issue: 5 379-386
Gıda
Gıda
Yeasts, which are very important microorganisms for food industry, can contribute to both production and spoilage of various foods. It is known that culturing techniques used for yeast identification are time consuming and have low accuracy and repro
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::06d94fc9f5fe314d7453c8fdddc5ce14
https://dergipark.org.tr/tr/pub/gida/issue/6889/92190
https://dergipark.org.tr/tr/pub/gida/issue/6889/92190
Publikováno v:
Volume: 36, Issue: 1 55-62
Gıda
Gıda
It is known that the microflora of cheese has a critical importance on cheese quality. Yeasts can be isolated from many cheese varieties as natural contaminants. The positive effects of yeasts on cheese quality are reported in the studies especially
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::abe776827b47d6c0f3b318b75681cffd
https://dergipark.org.tr/tr/pub/gida/issue/6898/92272
https://dergipark.org.tr/tr/pub/gida/issue/6898/92272
Autor:
Eryasar, Kubra, Yalcin, Seda Karasu
Publikováno v:
In Journal of Biotechnology 30 August 2017 256 Supplement:S67-S67
Autor:
Eryasar, Kubra, Yalcin, Seda Karasu
Publikováno v:
In Journal of Biotechnology 30 August 2017 256 Supplement:S67-S67
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In New BIOTECHNOLOGY 23-26 September 2012 29 Supplement:S62-S62