Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Y.W. Seifu"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Acta Horticulturae, 1141, 357-364
Acta Horticulturae 1141 (2016)
Acta Horticulturae 1141 (2016)
The quality of fresh-cut butterhead lettuce held at 12°C was greatly improved when the product was stored under low levels of light, provided by either fluorescent tubes, or red, blue or green LEDs. Although the applied light level (5 μmol m -2 s -
Autor:
E.J. Woltering, Y.W. Seifu
Publikováno v:
Acta Horticulturae 1079 (2015)
Acta Horticulturae, 1079, 257-264
Acta Horticulturae, 1079, 257-264
During dark storage of fresh-cut product prepared from butterhead and iceberg lettuce the levels of carbohydrates (glucose, fructose, sucrose, starch) decrease. Carbohydrate levels were low in butterhead lettuce at the start [~20 mg/g dry matter (DW)
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::a125db901474beb7976c76ab79ebec85
https://research.wur.nl/en/publications/low-intensity-monochromatic-red-blue-or-green-light-increases-the
https://research.wur.nl/en/publications/low-intensity-monochromatic-red-blue-or-green-light-increases-the
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.