Zobrazeno 1 - 10
of 26
pro vyhledávání: '"Y.W. Hsieh"'
Autor:
I.W. Yu, Cheng-Chieh Lin, Chin Kai Chang, Y.W. Hsieh, Tsai-Chung Li, Hsiang-Wen Lin, Che-Yi Chou, Chih Hsueh Lin, Chia-Ing Li
Publikováno v:
Journal of the Formosan Medical Association, Vol 117, Iss 3, Pp 235-243 (2018)
Background/Purpose With an increasing geriatric population, the need for effective management of chronic conditions and medication use in the elderly is growing. Medication use in the elderly presents significant challenges due to changes in pharmaco
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Science. 69:FCT1-FCT6
ABSTERACT: Polymerase chain reaction technology and sequence analysis were used to identify the species in fresh, frozen, cooked, sterilized, and dressed dried fried meat of swordfish Xiphias gladius. The specific primers L-HS I, II, III, and IV, to
Publikováno v:
Journal of Food Science. 68:142-146
There was 1 victim of neurotoxic food poisoning from an adulterated dried mullet roe in Kaohsiung, Taiwan, in March 2001. The victim exhibited typical neurotoxic symptoms. The residue of dried mullet roe retained by the victim was assayed for toxicit
Publikováno v:
Journal of Food Science. 67:948-952
The cooked fish liver retained by the vicrims was assayed for toxicity and mitochondrial DNA. Meanwhile, 8 live specimens of puffer Takifugu niphobies were also assayed. The toxicity of cooked fish liver was 280 ± 20 mouse units per gram (MU/g), All
Publikováno v:
Journal of the Neurological Sciences. 381:995
Publikováno v:
Journal of the Neurological Sciences. 381:599
Autor:
PT Chao, Che-Yi Chou, Hsiang-Wen Lin, Y.W. Hsieh, Chih Hsueh Lin, CK Chang, J.S. Hung, L.Y. Chang, CN Hsu, Wen Liang Huang, Der Yang Cho
Publikováno v:
Value in Health. 17(7)