Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Y.O. Ajao"'
Publikováno v:
Journal of Applied Sciences and Environmental Management, Vol 25, Iss 4 (2021)
Recently, consumption of mushroom is on the increase in many developing countries. They serve as food supplements in diets of the people. The present study was conducted to evaluate nutraceutical properties of the oyster mushroom (Pleurotus ostreatus
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3d35c008593d4453b7ccd4e8cad9f15a
Autor:
Gideon Olarewaju Okunlola, S.A. Akinyemi, Y.O. Ajao, Mahboob Adekilekun Jimoh, Ezekiel Dare Olowolaju
Publikováno v:
Journal of Applied Sciences and Environmental Management. 25:643-647
Recently, consumption of mushroom is on the increase in many developing countries. They serve as food supplements in diets of the people. The present study was conducted to evaluate nutraceutical properties of the oyster mushroom (Pleurotus ostreatus
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.