Zobrazeno 1 - 10
of 34
pro vyhledávání: '"Y.G. Moharram"'
Publikováno v:
Egyptian Journal of Aquatic Biology and Fisheries. 24:153-165
Autor:
Nadia A. Abd-El-Aziz, Y.G. Moharram
Publikováno v:
Annals of Agricultural Sciences. 61:35-40
This research was undertaken to assess the microbiological quality of 109 samples of the following 7 different products of the imported frozen shrimp in Egypt, block broken peeled, block whole raw, block headless whole, IQF peeled headless, block pee
Publisher Summary Starch is one of many hydrocolloids or water soluble resins. It is available from a variety of field crops, such as corn, wheat, rice, potato, and cassava or tapioca. It represents the storage carbohydrate in these plants. Starch gr
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::8d429553042a721dee3566067916865a
https://doi.org/10.1016/s0167-4501(98)80007-1
https://doi.org/10.1016/s0167-4501(98)80007-1
Autor:
A.M.A. Youssef, Y.G. Moharram
Publisher Summary Sorghum ( Sorghum vulgare ) is a semi arid land crop. It is grown in the tropics and subtropics areas. The varieties with a sweet and juicy stem are known as Sorgo and used for syrup extraction. The main problems of using sorghum gr
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::808ab50ba911c9112107a9fcf7a0915d
https://doi.org/10.1016/s0167-4501(06)80156-1
https://doi.org/10.1016/s0167-4501(06)80156-1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Chemistry. 30:103-111
Interactions between variety, dehulling, milling, extraction and method of separation of sorghum polyphenols were studied. The results indicate that the sorghum variety free of red-brown coloured testa (e.g. Egyptian varieties) had a lower content of
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.